Vedlikehold og vedlikehold av wireholderen

IMG_9613_meitu_2Detrådmaskiner utviklet fra manuell rørgjengehengselplate elektrodynamisk.Det reduserer i stor grad arbeidsintensiteten til arbeidere som installerer rørgjenger.Slik at rørtrådbehandlingen blir rask, praktisk, enkel.Det er snart 30 år siden.

Kappen består av åtte deler, inkludert: kropp, motor, rørchuck, reduksjon, mateutstyr, kutterholder, dysehode, kjølesystem.

 Dehjemmelaget tråd – dekkemaskinsom er produsert avHeibei YidaReinforcing Bar Connecting Technology Co.,Ltdhar uavhengig forskning og utvikling, rimelig struktur, lett og fleksibel, enkel betjening, høy produksjonseffektivitet, egnet for ulike komplekse feltkonstruksjonsmiljøer.

hbyida.en.alibaba.com

Følgende er en introduksjon til vedlikeholds- og vedlikeholdsmetodene til den hjemmelagde trådhylsemaskinen koblet til stålstangen av xiaoyi:

1. Rengjør oljepannen i tide, spesielt når oljefargen er svart og blir skitten, og bytt den ut med ny olje.

2. Etter endt arbeid, rengjør tennene og hodet på tennene i tide, og kontroller om det er noen skade på tennene.Hvis det oppdages skader, bør hele settet med tenner skiftes, ikke bare én.

3. Ved bruk skal det tilføres olje til to oljekopper på spindelhuset minst to ganger daglig for å sikre at de fremre og bakre lagrene er smurt.

hbyida.en.alibaba.com

4. Kontroller kutterbladet regelmessig og skift ut den butte kniven i tide.

5. Regelmessig tankrengjøring.

6. Hvis utstyret ikke er egnet over lengre tid, må du trekke ut strømledningen i god tid.Smør antirustolje på fremre og bakre styrestolper og andre betjeningsflater og oppbevar dem på et ventilert og tørt sted for oppbevaring.

Send din melding til oss:

FORESPØRSEL NÅ
  • * CAPTCHA:Vennligst velgBil


Innleggstid: 16-jul-2018