Taros Kami

Hebei Yida Reinforcing Bar Nyambungkeun Téhnologi Co., Ltd.

Meunang kabaran jeung staf urang ONLINE

katumbiri

katumbiri
Whatsapp:

0086-15081816197

nagen

nagen
Whatsapp:

0086-18031174337

Jay

Jay
Whatsapp:

0086-18730173777

Joanna

Joanna
Whatsapp:

0086-18633898773



alamat

No.38, Xingye Street,

Ékonomi  Téknis Development Area,

Shijiazhuang Kota, Propinsi Hebei Province, Cina

Surélék

 

hbyida@rebar-splicing.com

telepon

 

0086-311-83095058

jam

Senén-Sabtu: 9 enjing ka 6pm

Minggu: Ditutup