• index(1)
  • 2
  • 2(1)
  • Tentang Kami

TENTANG KAMI

Hebei Yida reinforcing bar nyambungkeun téhnologi ko., LTD.
Didirikeun taun 1998
produsén coupler rebar-ranking Top Cina

Rebar sleeves, Couplers, jangkar plat
Rebar parabot motong, iga peeling mesin

bahan Rebar organizer & mesin feeder
mesin Tiis Tonjolan, hidrolik Pakem mesin
Thread mesin rolling, Taper thread mesin motong
kesel mesin forging, thread Parallel mesin motong

 

 

DIAJAR DEUI

Produk Artikel

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu