• China Top level-headed & professional manufacturer
  • 2
  • 2(1)
  • Babagan awake dhewe

BABAGAN AWAKE DHEWE

Hebei Yida kuat bar nyambungake teknologi co., Ltd.
Madeg ing taun 1998
Produsèn coupler rebar-peringkat Top of China

Rebar lengen klambi, Couplers, Anchor plate
rebar pribadi nglereni, Rib peeling mesin

materi rebar organizer & mesin pakan
mesin Cold extrusion, Hydraulic genggeman mesin
Thread mesin rolling, Taper thread mesin nglereni
Upset mesin forging, thread Podo mesin nglereni

 

 

Sinau luwih

Products Bintang

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Plane