Events

2017

2017 - Bakal dianugerahi UKAS System Quality Certification dening UK sertifikat AUTHORITY FOR Tamping steels (peduli), lan Hebei Yida standar coupler saka φ16-40mm padha disetujoni dening peduli TA1-B. Won baja bar pamotongan Penawaran pembangunan tanduran daya nuklir saka Xiapu lan Zhangzhou

2016

2016 - Bakal dianugerahi Supplier Qualified saka materi CHINA nuklir BUILDING CO, LTD lan MCC GROUP.. Won baja bar pamotongan Penawaran pembangunan tanduran daya nuklir saka Rongcheng lan Lufeng.

2015

2015 - Ngembangaken independen lan anti-impact sistem baja bar kopling dites lan diijinake dening JEP saka Jerman, lan tak paten nasional ing CHINA.

2014

2014 - Bakal dianugerahi Supplier Qualified saka CNEC GROUP lan SINOHYDRO Group. Won baja bar pamotongan Penawaran saka PAKISTAN Karachi tanduran daya nuklir proyèk pambangunan K2 K3, menang sumber Penawaran coupler saka SOUBRE proyèk pambangunan PLTA ing Côte d'Ivoire.

2013

2013 - Bakal dianugerahi Supplier Qualified saka CNEC perusahaan 24. Won baja bar pamotongan Penawaran pembangunan tanduran daya nuklir saka Tianwan lan Yangjiang, menang sumber Penawaran coupler saka Kaleta tanduran construction PLTA ing Guinea.

2012

2012 - Bakal dianugerahi Supplier Qualified Pinunjul saka CHINA CONSTRUCTION divisi siji Liga GROUP CONSTRUCTION & DEVELOPMENT CO, LTD.. Won baja bar pamotongan Penawaran pembangunan Bridge HongKong-Zhuhai-Macao Cross-segara, Wuhan Greenland Center 606 project construction, Xianyang Airport proyèk pambangunan.
2011 2011 - Bakal dianugerahi Supplier Qualified Pinunjul saka CHINA CONSTRUCTION katelu ENGINEERING BUREAU CO, LTD.. Ing baris produksi otomatis couplers dibangun munggah lan sijine menyang operasi. Won baja bar pamotongan Penawaran proyèk konstruksi railway Shanghai-Kunming, Shenyang proyèk pambangunan sepur, Zhangcheng proyèk pambangunan dalan.

2010

2010 - Bakal dianugerahi dadi Enterprises kawulo dening Pemerintah Provinsi Hebei. Won baja bar pamotongan Penawaran saka Chengdu International Finance Square bangunan project, Langkawi project construction sepur, project Xi'an sepur construction.

2009

2009 - Bakal dianugerahi Enterprises High-tech dening Pemerintah Provinsi Hebei. Digawe ing kerjasama industri-universitas karo Hebei University OF SCIENCE & TECHNOLOGY ing taun kang padha. Won baja bar pamotongan Penawaran proyèk konstruksi railway Shijiazhuang-Wuhan, Beijing-Shijiazhuang project trowongan sepur.

2006

2006 - Ngembangaken independen sing kiyat biasa polygon baja bar coupler mranata, lan tak paten nasional ing CHINA. Won baja bar pamotongan Penawaran saka Fuqing project construction tanduran daya nuklir, Fangjiashan daya nuklir project construction tanduran.

2003

2003 - Ing pawon vakum pisanan iki sijine menyang operasi, kualitas proses quenching saka baja bar roller tak apik nemen. Won baja bar pamotongan Penawaran saka Zhoushan Jintang salib-segara proyèk pambangunan jembatan.
2000 Sistem 2000-Quality of Hebei YIDA Tamping Nyambungake TECHNOLOGY CO., LTD. tundhuk marang syarat standar ISO9001.

1998

1998 - Hebei YIDA Tamping Nyambungake TECHNOLOGY CO, LTD.. iki diadegaké.

WhatsApp Online Chat !