Budaya perusahaan

Hebei_Yida_Logo

Semangat Hebei Yida
    Making inovasi lan pembangunan, kerjasama, pragmatism, kapercayan lan integritas tansah dadi tujuan.

Privasi kualitas Hebei Yida
    Tansah fokus ing kepuasan pelanggan
    Tansah laku kanggo dandan Quality
    Tansah ana dening hukum lan janji
    Tansah nggawe inovasi lan pembangunan

Pelanggan lan partners:

01 ngv

01 ngv

01 ngv

01 ngv