Kulturë korporative

Hebei_Yida_Logo

Shpirti i Hebei Yida
Bërja e inovacioneve dhe zhvillimit, bashkëpunimit, pragmatizmit, besueshmërisë dhe integritetit të jetë gjithmonë qëllimi ynë.

Politika e cilësisë së Hebei Yida
Përqendrohuni gjithmonë në kënaqësinë e klientit
Gjithmonë angazhohuni për përmirësimin e cilësisë
Gjithmonë respektoni ligjet dhe premtimet
Gjithmonë duke bërë risi dhe zhvillime

Konsumatorët dhe partnerët:

01 ngv

01 ngv

01 ngv

01 ngv