• About us

PËR NE

Hebei Yida shufra përforcuese lidh teknologjinë bashkë., Ltd.
Themeluar në vitin 1998
Prodhuesi i rangut të lartë të bashkuesve të armaturës në Kinë

Mëngë armature, Bashkues, Pllakë ankorimi
Vegla për prerjen e armaturës, Makinë për qërim brinjësh

Makinë organizuese dhe ushqyese të materialit të armaturës
Makinë e nxjerrjes së ftohtë, Makinë për kapje hidraulike
Makinë për petëzimin e fijeve, Makinë për prerjen e fijeve konike
Makinë falsifikuese e mërzitur, Makinë paralele për prerjen e fijeve

 

 

MËSO MË SHUMË

Produktet e veçuara