• About us

ЗА НАС

Hebei Yida зајакнувачка шипка за поврзување технологија ко., Ltd.
Основана во 1998 година
Највисоко рангиран производител на арматурни спојки од Кина

Арматурни ракави, Спојки, Сидро плоча
Алат за сечење арматура, Машина за лупење ребра

Машина за организатор и фидер на материјали за арматура
Машина за ладно истиснување, машина за хидраулични зафат
Машина за тркалање конец, Машина за сечење со конусен конец
Вознемирена машина за ковање, паралелна машина за сечење конци

 

 

НАУЧИ ПОВЕЌЕ

Избрани производи