За нас

10 Фабричка порта

 

   Hebei Yida зајакнувачка лента за поврзување технологија Co., Ltd, Кинески највисоко ниво и професионален производител на спојка на арматура и машина за ковање со вознемирени нишки, машина за сечење паралелни конци, машина за валање на конец и машина за сечење со конусна нишка, машина за ладно истиснување, машина за хидраулично држење на челична шипка, алатка за сечење, ролери како и плочи за сидро од 1992 година.

Постигна сертификација за системот за строга контрола на квалитетот ISO 9001:2008, а исто така постигна сертификат за систем за управување со квалитет UK CARES од BS EN ISO 9001. Годишниот производствен капацитет на спојката достигнува скок од 120.000 на 15 милиони парчиња.

Одлични перформанси на бројни важни и национални проекти, како што се Пакистанската нуклеарна централа Карачи, хидроцентралата Гвинеја, најдолгиот мост преку море HK-Macao-Zhuhai, хидроцентралата Soubre на Брегот на Слоновата Коска и така натаму.