Корпоративна култура

Hebei_Yida_Logo

Духот на Хебеи Јида
Наша цел е секогаш да правиме иновации и развој, соработка, прагматизам, кредибилитет и интегритет.

Политика за квалитет на Хебеи Јида
Секогаш фокусирајте се на задоволството на клиентите
Секогаш посветете се на подобрување на квалитетот
Секогаш почитувајте ги законите и ветувањата
Секогаш правејќи иновации и случувања

Клиенти и партнери:

01 ngv

01 ngv

01 ngv

01 ngv