Ngjarjet

2017

2017 – Të jepet Certifikimi i Sistemit të Cilësisë UKAS nga AUTORITETI CERTIFIKIMIT TË MBRETËRIVE TË MBROJTJES PËR PËRFORCIMIN E ÇELIKËVE (CARES), dhe produktet e çiftëzimit standard Hebei Yida prej φ16-40 mm u miratuan nga CARES TA1-B.Fitoi tenderin për bashkimin e shufrave të çelikut të projektit të ndërtimit të termocentralit bërthamor të Xiapu dhe Zhangzhou

2016

2016 - Të jepet Furnizuesi i Kualifikuar i MATERIALIT TË NDËRTIMIT BËRTHAMOR KINA CO., LTD dhe MCC GROUP.Fitoi tenderin për bashkimin e shufrave të çelikut të projektit të ndërtimit të termocentralit bërthamor të Rongcheng dhe Lufeng.

2015

2015 - Zhvilloi në mënyrë të pavarur një sistem bashkimi të shufrave të çelikut kundër goditjes, i testuar dhe miratuar nga BAM gjermane, dhe mori një patentë kombëtare në KINË.

2014

2014 – Të jepet Furnizuesi i Kualifikuar i CNEC GROUP dhe SINOHYDRO Group.Fitoi tenderin për bashkimin e shufrave të çelikut të projektit të ndërtimit të termocentralit bërthamor të PAKISTAN-it Karaçi K2 K3, fitoi tenderin e furnizimit me çiftëzues të projektit të ndërtimit të hidrocentralit SOUBRE në Bregun e Fildishtë.

2013

2013 – Të jepet Furnizuesi i Kualifikuar i kompanisë së 24-të CNEC.Fitoi tenderin për bashkimin e shufrave të çelikut të projektit të ndërtimit të termocentralit bërthamor të Tianwan dhe Yangjiang, fitoi ofertën e furnizimit me çiftues të hidrocentralit të ndërtimit Kaleta në Guinea.

2012

2012 - Të jepet Furnizuesi i Kualifikuar i Jashtëm i NDËRTIMIT TË PARË TË KINËS SË NDËRTIMIT TË GRUPIT TË NDËRTIMIT & ZHVILLIMIT CO., LTD.Fitoi tenderin për bashkimin e shufrave të çelikut të projektit të ndërtimit të urës ndër-detare Hongkong-Zhuhai-Macao, projekti i ndërtimit të Qendrës së Grenlandës Wuhan 606, projekti i ndërtimit të Aeroportit Xianyang.
2011 2011 - Të jepet Furnizuesi i Jashtëm i Kualifikuar i KINA CONSTRUCTION THIRD ENGINEERING BUREAU CO., LTD.U ndërtua dhe u vu në funksion linja e prodhimit automatik të çiftëzuesve.Fitoi tenderin e bashkimit të shufrave të çelikut të projekteve të ndërtimit të hekurudhës Shanghai-Kunming, projektit të ndërtimit të metrosë Shenyang, projektit të ndërtimit të autostradës Zhangcheng.

2010

2010 - Të jepet për të qenë një ndërmarrje e mirëqenies nga Qeveria e Provincës Hebei.Fitoi tenderin për bashkimin e shufrave të çelikut të projektit të ndërtimit të Sheshit Ndërkombëtar të Financave Chengdu, projektit të ndërtimit të metrosë Changsha, projektit të ndërtimit të metrosë Xi'an.

2009

2009 - Të jepen ndërmarrjet e teknologjisë së lartë nga Qeveria e Provincës Hebei.Bërë bashkëpunimin industri-universitar me HEBEI UNIVERSITY OF SCIENCE & TEKNOLOGY në të njëjtin vit.Fitoi tenderin për bashkimin e shufrave të çelikut të projekteve të ndërtimit hekurudhor Shijiazhuang-Wuhan, projektin e tunelit hekurudhor Pekin-Shijiazhuang.

2006

2006 - Zhvilloi në mënyrë të pavarur një grup bashkues të rregullt poligonesh çeliku me rezistencë të lartë dhe mori një patentë kombëtare në KINË.Fitoi tenderin për bashkimin e shufrave të çelikut të projektit të ndërtimit të termocentralit bërthamor Fuqing, projektit të ndërtimit të termocentralit bërthamor Fangjiashan.

2003

2003 - Furra e parë me vakum u vu në punë, cilësia e procesit të shuarjes së rulit të shufrave të çelikut u përmirësua shumë.Fitoi tenderin e bashkimit të shufrave të çelikut të projektit të ndërtimit të urës ndër-detare Zhoushan Jintang.
2000 2000–Sistemi i Menaxhimit të Cilësisë së HEBEI YIDA REINFORCING BAR CONNECTING TECHNOLOGY CO., LTD.përputhet me kërkesat e standardit ISO9001.

1998

1998 - HEBEI YIDA RINFORCING BAR CONNECTING TECHNOLOGY CO., LTD.u vendos.